Barcode (Innbundet)

Serie: Charlie Robertsen 2

Forfatter:

Et tatovert kvinnelik og et spektakulært selvdrap setter standarden for sommeren i Oslo. Politietterforskerne Charlie Robertsen og Mia Bjørnsson får selv føle på kroppen hva som er under oppseiling i byen. Og når politiet selv blir målet, kreves det metoder utover det ordinære. Men drapsmennene vil mer. Mye mer...

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Barcode
Serie: Charlie Robertsen
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202514471
Kategori: Nordisk krim og Hardkokt krim
Omtale Barcode

En ung kvinne blir funnet brutalt drept ved Sognsvann, hun er kledd i politiuniform og har en umiskjennelig tatovering på brystet. Dagen etter hopper en toppolitiker fra Arbeiderpartiet foran toget på Lillestrøm stasjon. Etter hvert som politietterforsker Charlie Robertsen dykker ned i disse sakene, ser han sammenhenger ingen andre er villige til å se. Robertsen og teamet hans vikler seg inn i et beksvart Oslo hvor narkotika, prostitusjon og menneskehandel opererer fritt.

Til toppen

Hardkokt krim fra Oslo
Fredrik Wandrup, Dagbladet

Andre utgaver

Barcode
Bokmål Ebok 2017
Barcode
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Barcode
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Terje Bjøranger:

Om forfatter Terje Bjøranger

Terje Bjøranger (f. 1959) bor i Lillestrøm og jobber som politiadvokat i Kripos. Han debuterte i 2010 med Den tredje søsteren. Bjøranger har vært leder for Utlendingsseksjonen i Romerike politidistrikt i fem år og han har i flere år jobbet i UDI med temaer som tvangsekteskap og æresrelatert vold.

Til toppen

Bøker i serien