Leseglede

Romaner og underholdning

Til barna

Mummi sekk, rød

Verdens fineste sekk!


Flott barnesekk i topp kvalitet som rommer 9l. Myke justerbare skulderstropper og polstret rygg, ggjør dette til en ekstra komfortabel sekk. Sekken er i vannavvisende slitesterkt materiale med hvite kantebånd i kunstlær og utstanset mummifigur i ekte lær. Magnetlåsene gjør det enkelt for små hender å åpne og lukke sekken. Egen lomme for navnelapp i ryggen. Perfekt til barnehagen.

Mummi puslespill med knotter (12 biter)

Puslespill

Koselig puslespill med Mummimotiv. Brettet og de 9 brikkene er i solid trefinér med plastknotter for enklere grep. Utfordrende for finmotorikken og den logiske sansen.

Hobby, mat og livsstil

Ekte norsk - strikk fra Setesdal!

Strikk fra Setesdal

og

Norske tradisjoner med ny vri! Strikk fra Setesdal er en skattkiste med norsk kultur og mønstre. Arne & Carlos henter inspirasjon fra strikkeplagg, gamle broderier og åklemønstre og lager fantastiske strikkemønstre det er vanskelig å ikke bli inspirert av.

Garantert vellykkede kakeoppskrifter!

Det søte liv - Kaker for enhver smak

Her får du en kakebok stappfull av velprøvde oppskrifter og smakfulle bilder. For å gjøre det enkelt for deg, har Kristine Ilstad delt boka inn i kapitler etter smak - slik at alle enkelt kan finne sine favoritter. Vanilje, sitrus, bær, frukt, kaffe, sjokolade, karamell, nøtter, krydder og lakris! Innenfor hvert smakskapittel finner du et rikholdig innhold av flere typer både store og små kaker. Ditt søte liv samlet mellom to permer!

Produkter