Wiolastrikk (Innbundet)

29 favoritter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 205
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205494213
Omtale Wiolastrikk

29 nye oppskrifter fra Kristin Wiola!

Wiolastrikk er boka for deg som liker tøffe strikkeplagg. Her finner du deilige gensere og jakker i variert strikk (og litt hekling) og uttrykk til dame. Du får også oppskrifter på tilbehør som luer, votter og pulsvarmere. Wiola bruker litt av alle teknikker; glattstrikk, flettestrikk, mønsterstrikk og ovenfra og ned-strikk. Hun elsker å finne «nye» fargepaletter, og bruker gjerne kombinasjoner med flere typer garn i samme plagg. Resultatet er et moderne snitt i kombinasjon med herlige, varme ullkvaliteter.

I boken har Kristin Wiola Ødegård samlet strikkede - og noen heklede - modeller i alle former og varianter. Dette er elegante hverdagsplagg til alle årstider.
Hun er en av Norges mest populære strikkedesignere og særlig kjent for "Wiolakofta".

Jeg elsker å strikke, og jeg er heldig som får lov til å bruke mine kreative evner til å gi inspirasjon til mine lesere. Min verden er full av grumsete farger som inspirerer meg til å lage nye design og jeg leter stadig etter «nye» fargekombinasjoner. I Wiolastrikk finner du både strikkede og heklede modeller i alle former og varianter, tanken er at plaggene skal brukes i hverdagen og til alle årstider. Bildene i boken er tatt på steder som har hatt og er av betydning for meg, steder jeg var mye som barn og plasser som har gitt meg gode minner.

Til toppen

Flere bøker av Kristin Wiola Ødegård: