Vi skal ikke våkne (Heftet)

Serie: Thorkild Aske 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 476
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Serie: Thorkild Aske
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788203268458
Omtale Vi skal ikke våkne
Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir tvunget til å vende tilbake til sine røtter på Island. Faren, den karismatiske miljøaktivisten Ulfur, er uhelbredelig kreftsyk. I tillegg sitter han i fengsel, dømt for drapet på sin unge kjæreste. Thorkild og søsteren Liz tar turen til sagaøya for et siste farvel. Faren hevder han er uskyldig dømt, og Thorkild og Liz vikles raskt inn i saken, som avdekker nye sannheter om deres egen familiehistorie og klimaforkjempernes mørke hemmeligheter. Den dramatiske reisen rundt på øya setter både Thorkild og de rundt ham i stadig større fare.

Kriminalromanene om Thorkild Aske er solgt til 18 land, og har mottatt strålende kritikker. Vi skal ikke våkne er den tredje boken i serien og tar Bakkeids gotisk-uhyggelige stil og lakoniske humor til nye høyder.

«Liker du det mørkt? Da vil du elske dette!» Bjørn Bakken, Bjørnebok
«I Vi skal ikke våkne byr Heine Bakkeid på humor, spenning, alvor og dramatikk på en og samme tid. Dette er underholdende lesning, og en helt fantastisk krim.» Simen Ingemundsen, Bygdebladet (Terningkast 5)

Til toppen

Andre utgaver

Vi skal ikke våkne
Bokmål Ebok 2019
Vi skal ikke våkne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Heine Bakkeid:

Bøker i serien