Veien til Roma (Heftet)

en roman fra kjærlighetens by

Forfatter:

Cheryl Orsini (Illustratør) Lene Stokseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 219
Illustratør: Orsini, Cheryl
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The lover's guide to Rome
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788281694132
Omtale Veien til Roma

En sjarmerende roman som kretser rundt Romas vakre severdigheter. Her veves historier og livsskjebner elegant inn i hverandre gjennom fortellingen om tre par og deres kjærlighetseventyr i den evige stad.

Den unge kunstneren Alice har kommet til Roma for å oppleve litt spenning og inspirasjon før hun slår seg til ro med den trygge kjæresten Daniel. Hun betviler at det finnes noe slikt som kjærlighet ved første blikk - og hvordan skulle hun i så fall vite om det skjedde med nettopp henne?

Det middelaldrende paret Meg og Alec er ute på et (ifølge Meg) viktig "oppdrag", og prøver samtidig å holde liv i sitt noe falmede ekteskap.

Connie og Lizzie er i byen for å spre asken etter Connies elskede mann, som også var Lizzies bror. Men Lizzie kjenner ikke den fulle sannheten om hva som skjedde den gangen Connie og Henry møttes i Roma mange tiår tidligere.

Fortellerstemmen i romanen tilhører Roma selv, i form av Kjærlighetens ånd, som veileder oss gjennom byen. Den lar leserne forstå hvordan Roma har blitt et så velsignet sted for elskende, og gir de tre parene velmenende dytt i retning av den lykken de fortjener.

«Frodig sommerlektyre» - Jon Terje Grønli, Gjengangeren «En sjarmbombe av en roman» - Hjemmet

Til toppen

Andre utgaver

Veien til Roma
Bokmål Ebok 2016