Våroffer (Heftet)

Serie: Årstidskvartett 4

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 518
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Våroffer
Oversatt av: Engen, Bodil
Serie: Årstidskvartett
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788203366390
Omtale Våroffer
«Velskrevet katt- og mus-lek fra Sveriges nye krimstjerne.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

Valborgsnatten 1986 blir 16 år gamle Elita Svart myrdet i skogen nær et slott i nordvestre Skåne. Stebroren Leo tilstår og like etterpå forsvinner resten av den merkelige familien Svart sporløst.

Våren 2019 flytter legen Thea Lind inn på slottet. Etter å ha gjort et merkelig funn i en eldgammel eik begynner hun å grave i det som skjedde med den døde jenta. I takt med at hun oppdager likheter mellom jentas oppvekst og sin egen vanskelige fortid, blir hun stadig mer overbevist om at sannheten om den gamle tragedien aldri har kommet fram. Og at våren 1986 har krevd flere ofre.

Våroffer er den siste, frittstående delen av Anders de la Mottes årstidskvartett. Alle de tre foregående bindene har vært nominert til Svenska Deckarakademins pris for beste svenske kriminalroman.

«Våroffer er den fjerde og avsluttende del av «Årstidsvartetten», der et ektepar flytter inn i et gammelt slott og kommer over en gammel drapsgåte, en familietragedie og mulige ritualmord.» Cathrine Krøger, Dagbladet (Terningkast 5)

«Kvalitetskrim på sitt beste!» Liv Lysaker, LO magasin

Til toppen

Andre utgaver

Våroffer
Bokmål Ebok 2020
Våroffer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Anders De la Motte:

Bøker i serien