Ulvekrigen av Bernard Cornwell (Ebok)
Ebok

Ulvekrigen (Ebok)

Forfatter:

Bente Rannveig Hansen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.67 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: The War of the Wolf
Oversatt av: Hansen, Bente Rannveig
ISBN/EAN: 9788202626914
Omtale Ulvekrigen

Ulvekrigen er 11. bok i serien om Uhtred, verdens beste vikingserie.

Uhtred har vunnet tilbake borgen som har vært i familiens eie i århundrer, men trues nå fra alle kanter av både nye og gamle fiender. Det var ikke lenge Uhtred fikk nyte seieren.

I Mercia er det et opprør på gang når Kong Edvard prøver å ta kontrollen. I Wessex strides rivaliserende parter om hvem som skal bli den neste kongen. Og over hele landet fortsetter invaderende vikinger sin uopphørlige jakt på nytt land.

Uhtred, en legendarisk kriger, beundret og ettertraktet som alliert, fryktet som motstander, er igjen revet mellom sine to identiteter: Han slåss på det han mener er feil side, og forbannet av uhell og tragedie står han overfor en av sine mest formidable fiender. Det eneste som kan redde ham, er en stor porsjon kløkt, den største lojalitet og stort mot.

I årevis har Uhtred vært revet mellom hedenskap og kristendom, mellom saksere og vikinger, mellom den verdenen han er født inn i og den nye verdenen som presser seg på. Men etter hvert som det nye får stadig større plass, øker presset på Uhtred som far, politiker og kriger.

Til toppen

Andre utgaver

Ulvekrigen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Ulvekrigen
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Bernard Cornwell: