Trippel-Sejer (Lydbok MP3-CD)

Elskede Poona, Drapet på Harriet Krohn og Den som elsker noe annet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2009
Spilletid: 24:32
Antall enheter: 3
Filstørrelse: 1049.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202304645
Kategori: Nordisk krim og Psykologisk krim
Omtale Trippel-Sejer

Elskede Poona
I den lille bygda Elvestad blir Sejer og hans assistent Skarre konfrontert med liket av en kvinne som er usedvanlig ille tilredt. Dagen før har den sindige ungkaren Gunder Joman ventet forgjeves på sin nye kone - Poona fra Mumbai i India. Fordi Gunders søster havner på sykehus samme dag, ender han med å sende bygdas drosjesjåfør for å hente hjem den eksotiske hustruen. Men Poona dukker aldri opp.
Lest av Trini Lund.
Spilletid: 9 t 5 m, 376 mb

Drapet på Harriet Krohn
Lytterne får innblikk i en drapsmanns ideer og handlinger, fra tankestadiet - til gjennomføringen av et heslig drap. Et drap som skaffer morderen økonomisk frihet til å oppfylle en stor drøm for sin unge datter, Julie. Alt er bedre enn på lenge og fremtiden synes lys og åpen. Hadde det bare ikke vært for Konrad Sejer.
Lest av Nils Ole Oftebro.
Spilletid: 8 t 2 m, 371 mb

Den som elsker noe annet
Et nesten nakent guttelik blir funnet av et ektepar på søndagstur. Det blir fort klart at det dreier seg om seksuelt misbruk, og Sejer og Skarre blir satt til å gjøre sine undersøkelser i det lokale pedofile miljøet. Søkingen er resultatløs. Så forsvinner nok en gutt - den kraftig overvektige Edwin, uten at noe lik dukker opp ...
Lest av Nils Ole Oftebro.
Spilletid: 7 t 25 m, 302 mb

Til toppen

Flere bøker av Karin Fossum: