Triangel (Heftet)

Serie: ELLI 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202419110
Omtale Triangel

"Tett og spennende"
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

"… uten dødpunkter og vi drives hele tiden fremover i spenning."
Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad

"Hanssen skriver ikke bare høyst kompetente plott, han har dessuten en heldig hånd med actionscenene, som både er fysisk følbare fra topp til tå og har emosjonelt sting i seg. "
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Elli er permitert fra Oslo-politiet etter et utmattende oppdrag i Afrika. Men hun greier ikke å sitte i ro, og starter sin egen private etterforskning av det uløste drapet på søsteren Anne, som skjedde for 16 år siden. Jakten på søsterens drapsmann fører Elli både bakover i tid, men også inn i nåtidens kyniske underverden. Nye spor indikerer en helt annen historie bak drapet enn etterforskerne trodde for seksten år siden. Samtidig blir en mann skutt inne i Ekebergtunellen da han forsøker å hjelpe ved en bilulykke. Ellis kollega Jan Nereng etterforsker saken, men ingen kan forklare hvorfor mannen ble skutt.
Ettersom Nereng dykker ned i den nye etterforskningen, og Elli graver dypere i søsterens kalde sak, vokser følelsen av at hun selv også kan være i livsfare. Kan Annes morder fortsatt være aktiv?

Eystein Hanssen skriver drivende god actionkrim, litterært sterkt og medrivende, med en mangefassetert og interessant etterforsker i hovedrollen. Forfatteren har to år på rad vært nominert til Bokhandlerprisen.

«Hanssen er spesielt god på heftig action og bøkene hans simpelthen ber om å bli filmatisert.»
Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad


"Eystein Hanssen blir en stadig bedre krimforfatter. Hans foreløpig største styrke (...) er evnen til å utvikle et omfattende og intrikat plot, og deretter porsjonere ut detaljene på en slik måte at historien oppleves som både troverdig og spennende."
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

«Hanssen fortjener ros for sine evner til å skape og utvikle intrikate og omfattende plott. De er både troverdige og spennende - også i Triangel
Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis

Terning 5
"Eystein Hanssen evner å spinne en intrikat vev, han hopper mellom Oslo og Thailand, han hopper mellom nåtid og fortid, men klarer likevel å pusle brikkene på plass på en såpass overbevisende måte at resultatet blir norsk krim av akseptabelt format."
Gert Larsen, Litteraturavisen Bokstaver.no

"Eystein Hanssen har på kort tid klart å etablere seg blant Norges beste krimforfattere. Han gjør mye research, som gjør at det han skriver føles ekte. Handlingen er uten dødpunkter og vi drives hele tiden fremover i spenning. Tilsynelatende vanlige banale ting har en overraskende sammenheng. «Alt henger sammen med alt» som Nereng sier."
Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad

"Sterk og spennende dramaturgi"
Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis

Stålkontroll
"(...) et troverdig scenario krydret av en leseverdig penn og drivende spenning."
Per- Magne Midjo, Trønder-Avisa

Til toppen

Andre utgaver

Triangel
Bokmål Ebok 2012
Triangel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012
Triangel
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Eystein Hanssen:

Bøker i serien