Toves beste hekle og hakke oppskrifter (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202543051
Omtale Toves beste hekle og hakke oppskrifter

Alt om hekling og hakking! Våre 40 favoritt prosjekter!

Endelig - Tove Fevangs beste hekle- og hakkeoppskrifter samlet i én bok! Hekling og hakking er gamle håndarbeidstradisjoner og teknikkene er enkle å lære. Her finner du over 40 favorittprosjekter -  smått og stort tilbehør, interiør i ulike vanskelighetsgrader: lekre skjerf til kjølige sommerkvelder, nydelige babytepper, slumretepper og lekre puter. Husker du gryteklutene fra barndommens dager? Tykke og gode i fantasifulle farger - her får du oppskrifter til mange spennende varianter. Boka er gjennomillustrert med gode beskrivelser og trinn for trinn-bilder. Du finner et ekstra stort kapittel med grundig innføring i de forskjellige maskene i hekling og hakking bak i boka.

Hekling og hakking blir mer og mer populært. Med en heklenål og et garnnøste er du i gang! Bruk gjerne restegarn og kombiner med nye typer garn i bomull, lin, silke, ull og cashmere.Det spennende med hekling og hakking er at det kan bli så mange forskjellige strukturer som kan kombineres sammen, noe Tove viser deg med forskjellige teknikker og garnkvaliteter. 

Alle oppskrifter inneholder beskrivelse av garntype og leverandør, farger og anbefalt heklenål.

Tove Fevang er kjent for sine arbeider innen lappeteknikk, applikasjon, broderi, søm, hekling og strikk og har utgitt 15 bøker! Hun er aktiv bidragsyter til ukepressen og holder ofte kurs i inn- og utland. Tove har et stort og varmt hjerte og er også aktiv pådriver for Amandaprosjektet - masker med mening.

"Til hekling trenger du kun en heklenål i riktig størrelse i forhold til garnet. Saks og nål til festing av tråder. Heklenåler kommer i ulike materialer, metall, plast, bambus og tre. Heklenåler i tre er blitt min favoritt, de er gode å holde og veldig behagelige å bruke. Kjøper du et sett fra nr. 3 til 10 har du alltid riktig heklenål for hånden og du kan lett finne den som er riktig for garnet og din heklefasthet. Lykke til!" - Tove

Til toppen