Tildas Landsted (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202292492
Kategori: Håndarbeid
Omtale Tildas Landsted

Deilig sommerhobby og hverdagsromantikk med Tilda!

Tildas landsted, på landet og ved havet er frodig, vakker og romantisk og bugner av sommerlige ideer og modeller.

Boka er delt inn i to hoveddeler: på landet og ved havet. Og uansett hvor du bor på landet eller i byen, ved havet eller i innlandet, lover vi deg: Alle vil glede seg over spennende ting som kan lages fra denne praktfulle hobbyboka.
Hent inspirasjon fra stranden med sydde konkylier og strandslott eller lag praktiske ideer som lekre tøfler, strandvesker, tepper, puter, flaskepose og andre nytteting. Sprelske ideer som dekket bord med sydd muffins, ku med englevinger og dukker med kjoler inspirert av Jane Austen finner du også. Boka gir deg energi - i form av ideer til kreative sysler, smil og sunn hverdagsflukt!
Alle modellene er grundig beskrevet med mønster i full størrelse.

Valg av materialer:
I boka er det i hovedsak brukt mønstrete og ensfargede Tilda-stoffer. I tillegg er det brukt klassiske striper og ruter som du finner varianter av i de fleste butikker som selger quiltestoff. Øvrige materialer er bånd, hobbymaling, knapper, papir, tørket lavendel med mer. Alle produktene finnes i Tilda-sortiment hos Panduro Hobby.

Teknikker du bruker:
* Sjablonger og overføring av mønster
* Rynkebåndteknikker
* Stitchery og broderi
* Stappefigurer trinn-for-trinn

Alle beskrivelser og illustrasjoner er laget av Tone Finnanger.

Til toppen

Flere bøker av Tone Finnanger:

Om forfatter Tone Finnanger

Alle elsker Tilda!

Tilda er i dag en kjent merkevare innenfor hobby og søm, hovedsakelig i Norden, men en del Tilda-produkter er også i salg i England og Frankrike. Tone Finnanger designer selv alle Tilda-produktene, bestående av bøker, materialpakker, finérhobby, stempler, maling og papirprodukter.

Til toppen