Tilbake til Tall Oaks (Heftet)

Serie: Drama 

Forfatter:

Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 464
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Kitchen House
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
Serie: Drama
ISBN/EAN: 9788202381868
Omtale Tilbake til Tall Oaks

Når en hvit slavejente bryter plantasjens uskrevne regler, utløser hun en tragedie som får frem både det beste og det verste i menneskene hun har begynt å kalle sin familie.

Syv år gamle Lavinia blir foreldreløs under overfarten fra Irland til Amerika. Kapteinen tar henne med hjem til tobakksplantasjen han eier i Tall Oaks i Virginia, der hun skal bo og arbeide sammen med slavene. Lavinia blir tatt vare på av Belle, som er kapteinens uekte datter. Hun knytter sterke bånd til sin nye familie, selv om hun skiller seg ut fra de andre med sin hvite hud.

En dag får Lavinia beskjed om å flytte inn i herskapshuset og bli en del av kapteinens familie. Men bak den fine fasaden er forholdene alt annet enn trivelige, herren i huset er fraværende og hans elskerinne avhengig av opium. Lavinia føler seg fanget mellom to verdener. Den dagen hennes lojalitet settes på prøve og hun tvinges til å velge side, kommer betente hemmeligheter og farlige sannheter frem i lyset – og liv blir satt i fare.

Tilbake til Tall Oaks er en gripende pageturner av en roman som stiller mange spørsmål og som utforsker meningen med familie, kjærlighet og lojalitet.

 

GIKK RETT INN PÅ 3. PLASS PÅ NEW YORK TIMES BESTSELGERLISTE

... vanskelig for leseren å legge fra seg boken før alle intriger er nøstet opp.
- Publishers Weekly

En spennende debut.- Kirkus Reviews

Til toppen

Andre utgaver

Tilbake til Tall Oaks
Bokmål Ebok 2012
Tilbake til Tall Oaks
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Kathleen Grissom:

Bøker i serien