The Cocka Hola Company (Heftet)

(Skandinavisk Misantropi)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 455
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202219604
Omtale The Cocka Hola Company

Skandinavisk misantropi

Speedo er dritings. Han er så dritings at han er våt i håret. Klokken er tolv. På dagen. Et slags instinkt – og Gud må vite hvilket – driver ham til å utrette det han skal. Det er ikke så veldig vanskelig. Oppgaven består i å gå fra et sted til et annet, fra en bar til en annen, for å si det enkelt.

Romanen byr på originale, minneverdige karakterer og drivende situasjoner. Med burlesk og skarp humor skildrer forfatteren en gruppe mennesker som driver aksjonsrettet handling mot konformiteten og vanetenkningen i samfunnet, finansiert av et pornofilmselskap.

Til toppen

Andre utgaver

The Cocka Hola company
Bokmål Ebok 2010

Flere bøker av Matias Faldbakken:

Om forfatter Matias Faldbakken

Matias Faldbakken er født i 1973 og er mannen bak psevdonymet Abo Rasul. Faldbakken har bakgrunn som billedkunstner og debuterte som forfatter i 2001 med The Cocka Hola Company – Skandinavisk misantropi. Romanen vekte berettiget oppsikt og fikk mange og positive anmeldelser. Det manglet heller ikke på reaksjoner på  roman nummer to, Macht und Rebel, Skandinavisk misantropi 2 (2002). Unfun (2008) avslutter trilogien.

«Nå som trilogien er fullført, er det klart at dette står som et hovedverk så langt i norsk litteratur på 2000-tallet.» – Hamar Arbeiderblad

Matias Faldbakkens romaner er oversatt til tysk, russisk, finsk og dansk. I 2002 fikk han Bjørnsonstipendet.

Til toppen