Tegnet (Innbundet)

Forfatter:

Frank Lie (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 512
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Sign
Oversatt av: Lie, Frank
ISBN/EAN: 9788202323134
Omtale Tegnet

Raymond Khoury er tilbake med en ny, fascinerende thriller!

En vitenskapelig ekspedisjon ankrer opp i Antarktis. De skal se på et hurtigsmeltende isfjell, men blir vitne til et intenst og spektakulært lysskinn. Er det et romskip? Et fly? Et lysfenomen? Så endrer fenomenet form, og blir til et ganske bestemt tegn. Siden et TV-team befinner seg om bord blir hendelsen formidlet verden over. Alle har en mening om hva tegnet innebærer, ikke minst religiøse grupperinger.

Samtidig, et sted i Egypt finnes en ensom prest som har sett det samme tegnet. Han sier det er en beskjed fra Gud om at menneskeheten må legge om kursen hvis den skal overleve. Og i Boston sitter en tidligere biltyv, Matt Sherwood, og skjønner at det som skjer har sammenheng med brorens død for to år siden. Sammen med journalist Gracie Logan i CNN forsøker han å finne ut hva som ligger bak det som kan true verden med kaos og ødeleggelse.

Raymond Khoury har hatt stor suksess med Den siste tempelridder og Ringen er sluttet. Nå imponerer han igjen med denne thrilleren i skjæringspunktet mellom vitenskap, religion, historie og politikk.

Til toppen

Andre utgaver

Tegnet
Bokmål Heftet 2012
Tegnet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021