Tatt av sviket (Innbundet)

Serie: Skammens mødre 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 335
Forlag: Vestland
Språk: Bokmål
Serie: Skammens mødre
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788269320305
Omtale Tatt av sviket
Hva skjedde med barna som ble sviktet av alle? Hvilken pris måtte de betale?
Vi møter Bente, som ble bortadoptert, Ove, som vokste opp på et beryktet barnehjem og Åshild, som venter på livstegn fra datteren hun måtte gi fra seg. Vil de, og kan de, finne tilbake til røttene sine?
Og selvsagt får vi et gjensyn med venninnegjengen fra «Skammens mødre», de fem sammensveisede alenemødrene og barna deres.
«Tatt av sviket» tar deg tilbake til de begivenhetsrike 70-årene da kvinnene for alvor gjorde sitt inntog i alle deler av samfunnet. Vi følger de unge gjennom studier og reiser ut i verden i sin løsrivelse og jakt på alt hva livet har å by på.
Romanen byr også på et rystende innblikk i et kvinnefiendtlig rettssystem, og de konsekvenser det får for kvinner i sårbare situasjoner. Likeså møter vi en presse som uten skrupler tråkker enkeltmennesker ned i sølen.
«Skammens mødre» ble en stor suksess, og takket være ønsket fra ivrige lesere kommer nå den spennende og frittstående fortsettelsen. «Tatt av sviket» er nok en viktig og gripende roman fra Bergen, alt basert på virkelige hendelser.

Til toppen

Andre utgaver

Tatt av sviket
Bokmål Ebok 2023
Tatt av sviket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Anita Østerbø:

Bøker i serien