Syke Satan (Heftet)

krim

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 238
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293369240
Omtale Syke Satan
Skjebnereporter i Se og Hør, Samuel Galgebakk, reiser tilbake for å møte bygdas prest Einar Vogt - hans eneste venn fra studietiden på Menighetsfakultetet. På grunn av Galgebakkfamiliens mørke fortid som prester og bødler, tvinges Samuel til å avbryte teologistudiene.
En prest ber skjebnereporter Samuel Galgebakk om hjelp for å finne ut hvilke mørke krefter som er i ferd med å ødelegge bygda. På grunn av Galgebakkfamiliens mørke fortid som prester og bødler, har Se og Hør-reporteren nøkkelen til hemmelighetene.
Syke Satan er en mørk, men samtidig en humoristisk, ironisk og handlingsmettet krimfortelling lagt til bibelbeltet i Setesdal. For å få vennen tilbake til bygda, lokker Einar Vogt med en historie om Den glade enke som drev ektemannen inn i døden. Ganske snart viser det seg at presten trenger journalistens hjelp til å oppklare hvorfor bygdas muslimske lege blir slått i hjel av uforklarlige krefter. Samtidig som ordfører og lensmann gjør alt de kan for å stoppe Samuel Galgebakk som har evner langt utenom det vanlige.
Hans-Erik Dyvik Husby (f. 1972)
er kjent fra tiden han var frontfiguren «Hank von Helvete" i det norske hardrock- og punk-bandet Turboneger. Senere hadde han stor suksess som Jesus i musikalen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater, i rollen som Cornelis Vreeswijk i filmen om hans liv og som trollmannen i Mozarts Tryllefløyten. Han er også kjent fra TV-programmene Idol, Masterchef, Stjernekamp og Camp Kulinaris. Hans-Erik debuterte som forfatter av kokeboka "Helvetes god grillmat", etterfulgt av "Helvetes gode burgere". Nå går han solo som rockeren Hank von Hell.
Harald Gautneb (f. 1953)
har jobbet som journalist og redaktør i hele sitt yrkesaktive liv. De siste årene også som forfatter med ulike skriveoppdrag, og leverandør av gode ideer. Samarbeidet med Hans-Erik Dyvik Husby startet med kokebøkene "Helvetes god grillmat", etterfulgt av "Helvetes gode burgere". Harald Gautneb er også en av tre forfattere bak «Liket i Slottsparken». Gautneb er også aktuell med «Greske hemmelighet som forlenger livet».

Til toppen

Andre utgaver

Syke Satan
Bokmål Innbundet 2018
Syke Satan
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Harald Gautneb og Hans-Erik Dyvik Husby: