Studentkokeboka (Innbundet)
Forfatter:
Forfatter: | Are Brean |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2013 |
Antall sider: | 189 |
Illustratør: | Aurstad, Sverre |
Forlag: | Kom forlag |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788293191131 |
Forfatter: | Are Brean |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2013 |
Antall sider: | 189 |
Illustratør: | Aurstad, Sverre |
Forlag: | Kom forlag |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788293191131 |
Dette er boka for alle glade studenter og andre folk som ønsker å gi både kroppen og hjernen det de trenger. Skikkelig mat som metter og gir næring til lange dager.
Boka uttdyper RIMELIG - triks og tips, RASK - basisteknikkene, GOD - hva er mat og SUNN - kræsjkurs i ernæring. Kapitlene tar for seg frokost for hele dagen, rimelig, rask, sunn og god hverdagsmat og helgemat, mettende og lette salater og søte, salte og sunne desserter og snacks. Dessuten får du innføring i utstyret du kan trenge, og litt informasjon om råvarer. Velbekomme!
Are Brean er matinteressert nevrolog. Han arbeider som overlege ved OUS Rikshospitalet, medisinsk redaktør i Tidsskrift for Den norske legeforening og leder i Norsk nevrologisk forening.
Sverre Aurstad er forlagsmann og fotograf. Han har i tillegg til egne prosjekter bidratt som fotograf til en rekke bøker og tidsskrifter.
Forfatter og fotograf har til sammen syv barn. Fire av dem er foreløpig studenter.