Stormvakt (Heftet)

Serie: Strindberg 1

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 474
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stormvakt
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
Serie: Strindberg
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205565074
Omtale Stormvakt
Første bok i August Strindberg-serien. Samme stormfulle natt som August Strindberg kommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinner den populære læreren Agnes sporløst. August har lagt Stockholm og en fremgangsrik karriere i finansbransjen bak seg for å følge drømmen om å åpne «Strindbergs second hand». Endelig skal han få drive med noe han elsker å gjøre - kjøpe og selge brukte ting - og dessuten på et sted som han har lengtet etter å dra tilbake til.
   
Men hele vestkystidyllen rystes av Agnes' forsvinning. Politiet, med den empatiske og engasjerte Maria Martinsson i spissen, leter etter Agnes dag og natt. Håpet om å finne henne i live svinner. Hva er det som har skjedd? Og hvorfor får August Strindberg en ubehagelig følelse av at han sitter på en del av løsningen? «Det er briljant fortalt, i en lett, nærmest feel good-aktig tone til tross for alle vanskelige relasjoner og gamle historier.»
Dagens Nyheter
    
«... denne nye serien er noe helt nytt, og utmerker seg ved en briljant fortelling, mennesker vi blir glade i og en tettvevd intrige, spennende gjennom hele boka.»
Liv Lysaker, LO Media

Til toppen

Andre utgaver

Stormvakt
Bokmål Innbundet 2021
Stormvakt
Bokmål Ebok 2021
Stormvakt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Kristina Ohlsson:

Bøker i serien