Stormens krigere (Heftet)

Serie: Uhtred og Kong Alfred 9

Forfatter:

Bente Rannveig Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 368
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Warriors of the storm
Oversatt av: Hansen, Bente Rannveig
Serie: Uhtred og Kong Alfred
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788202577407
Omtale Stormens krigere

9. bok i Bernard Cornwells serie om hvordan England ble til.

Det råder en skjør fred mellom Wessex, Mercia og Øst-Anglia. Kong Alfreds sønn Edward og hans innflytelsesrike datter, Æthelflaed, hersker i kongedømmene. Men rundt dem mobiliserer de urolige nordmennene, og de har blikket rettet mot de rike landskapene og velstående kirkene.

Uhtred av Bebbanburg, kongedømmets største kriger, kontrollerer det nordlige Mercia fra den befestede byen Chester. Men flere samler tropper mot ham. I dilemmaet mellom familie og lojalitet, mellom personlige ambisjoner og politisk forpliktelse, finnes det ikke noen enkelt svar. Men en mann med krigers mot er kanskje i stand til å finne det. En slik mann er Uhtred, og dette kan bli hans «finest hour».

«Sterk historiefortelling, intens action og slående karakteristikker, Cornwell er fortsatt konge i det riket han har skapt.»

- Sunday Times

«Fengslende, spennende og engasjerende. Enda en ny sidevender fra mesteren … En Cornwellroman er alltid full av spenning, og denne er ikke annerledes. Igjen og igjen er spenningen intens. Den vil få deg til å sitte ytterst på stolen.»

- New York Journal of Books

Til toppen

Andre utgaver

Stormens krigere
Bokmål Ebok 2018
Stormens krigere
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Bernard Cornwell:

Bøker i serien