Store små eventyr (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202802141
Omtale Store små eventyr

Store små eventyr er en kjærlighetserklæring til mysteriet, til filmen og familien, preget av spenning, humor og drama.

Journalisten Charlotte er datter av filmskaperen Sigmund Thorngård. Med et tyvetalls filmer på samvittigheten var han hyllet og elsket som et geni. Etter ti år borte fra familien vender Charlotte nå hjem i tide til farens begravelse. Hun blir ikke bare konfrontert med minnene av faren, men også resten av familien som hun reiste fra: den stolte moren, nå tynget av sorg, den pertentlige storesøsteren Sol, og den innesluttede lillebroren Kim, som nå har bunkret seg ned i kjelleren foran PC-en i ferd med å gå i sin fars ytre-høyre-fotspor, til Charlottes store fortvilelse.

Fortiden begynner raskt å hjemsøke Charlotte, som oppdager at faren kan ha hatt noe å gjøre med en uløst forsvinningssak fra 2009. Da forsvant en 15 år gammel kamerat av Charlotte, Petter Matre Strind, sporløst. Charlotte finner farens gamle harddisker med private filmopptak, som han tydeligvis har forsøkt å gjemme for familien, og alt snus på hodet.

Holder Charlotte på å bli sprø, eller har hun nettopp snublet over ny informasjon i Petters forsvinningssak? Informasjon som kan antyde at faren hennes levde med en mørk hemmelighet i 14 år ...

Til toppen

Andre utgaver

Store små eventyr
Bokmål Ebok 2023
Store små eventyr
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Andreas Veie-Rosvoll: