Sporvekslingsmordet (Lydbok-CD)

Serie: K2 og Patricia 7

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Nordberg, Nils
Spilletid: 14:04
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sporvekslingsmordet
Serie: K2 og Patricia
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788202528690
Kategori: Klassisk krim og Nordisk krim
Omtale Sporvekslingsmordet

Hvem dreper en skiløper på tur?

Når du minst venter det

Stortalentet Ingeborg Hole Samuelsen  blir funnet skutt i sporet under siste etappe av en stafett i Holmenkollen. Udåden skjedde i åpent lende, men uten vitner. Politietterforskeren Kolbjørn "K2" Kristiansen og hans briljante venninne Patricia har fått en ny sak å bryne seg på.

Drapsofferet var adoptert og tålte ikke adoptivmorens kjæreste, blant annet på grunn av hans fortid som frontkjemper under krigen. Han var dessuten en av fire unge menn som kom i søkelyset i forbindelse med drapet på en ung kvinne…

Etterforskningen av drapet på Ingeborg, veves slik sammen både med et uoppklart drap fra Oslo anno 1941. Sporvekslingsmordet er en tankevekkende familiehistorie om et adoptivbarn fra 1970-tallets Norge, og samtidig et nytt klassisk krimmysterium i serien om K2 og Patricia.

 

Til toppen

"Sporvekslingsmordet" er så langt hans beste kriminalroman. Selv en som ikke elsker kriminallitteratur vil ha stor glede av å lese boken
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Andre utgaver

Sporvekslingsmordet
Bokmål Innbundet 2016
Sporvekslingsmordet
Bokmål Ebok 2016
Sporvekslingsmordet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Sporvekslingsmordet
Bokmål Heftet 2017
Anmeldelser Sporvekslingsmordet

«Sporvekslingsmordet er så langt hans beste kriminalroman. Selv en som ikke elsker kriminallitteratur vil ha stor glede av å lese boken.»
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten (terningkast 6)

 

«Krimmysterium som starter som Lahlums mest fortettede og beste, og som også kommer fint i mål.(...)Det er en god historie Lahlum har snekret sammen, mer organisk sammensatt og med mer genuin menneskelig smerte enn i hans tidligere bøker. Her er de store politiske linjene fra østfronten til Argentina, homofil kjærlighet, rivalisering mellom søsken og meningsfeller, enkeltmenneskers søken etter identitet og mening og det klassedelte samfunnets fordommer. Lahlum lar drevent de samme problemstillinger gjenta seg i forskjellige tidsepoker, og har sine ess i ermet.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Til toppen

Bøker i serien