Somrenes bok (Heftet)

Serie: Lesetid 

Forfatter:

Per Kristian Gudmundsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 367
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The book of summers
Oversatt av: Gudmundsen, Per Kristian
Serie: Lesetid
ISBN/EAN: 9788205512733
Omtale Somrenes bok
En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden. En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden og forsone seg med morens død.
 
Beth Lowe har lært seg å leve livet slik hun ønsker det. Den tilsynelatende bekymringsfrie tilværelsen i London er fylt av gode venner, ettermiddager i parken og arbeidsdager på det lille galleriet like ved Brick Lane. Men da Beth mottar en pakke i posten med et brev, om at moren Marika er død, og fotoalbumet «Somrenes bok» - blir ingenting som før.
 
«Somrenes bok» bringer Beth tilbake til de magiske somrene hun i ungdommen tilbrakte på den ungarske landsbygda, og som fikk en brå slutt det året Beth fylte seksten. Siden da har ikke Beth tillatt seg å tenke på sin bohemaktige mamma, hennes kunstnersamboer Zoltán eller Tamás, nabogutten som ble hennes første store kjærlighet. Men «Somrenes bok» tvinger fortiden til overflaten igjen. «... en magisk glans av varme dager, kalde innsjøer, deilige måltider - og tapt kjærlighet.»
Marie Claire
 
«Fortryllende og levende.»
Cosmopolitan
 
«... en lettlest og sjarmerende sommerbok om livets mange irrganger.»
Norsk Ukeblad

Til toppen

Flere bøker av Emylia Hall:

Bøker i serien