Sommerdager i Provence (Heftet)

Forfatter:

Sidsel Mellbye (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Riviera Retreat
Oversatt av: Mellbye, Sidsel
ISBN/EAN: 9788202728892
Omtale Sommerdager i Provence

I Jennifer Bohnets deilige sommerbok Sommerdager i Provence inviteres du med på en vidunderlig reise til Sør-Frankrike, hvor nye vennskap blomstrer og drømmer går i oppfyllelse

Da Amy tilbyr tre heldige vinnere et opphold på sitt retreat ved den franske riviera i Provence, hvor gjestene kan finne sjelero og samle krefter, vet hun ikke at det vil forandre livene deres for alltid.

Den unge gründeren Chelsea sørger over sin mors tragiske død og et ydmykende brudd med kjæresten. Vil en hardt tiltrengt ferie kunne reparere hjertet hennes?

Victoria står ved en skillevei i livet nå som alle barna har flyttet ut. Hun er full av håp og drømmer, men har hun mot til å følge dem?

Enken Matilda har ikke lenger sin elskede mann ved sin side. Sammen drømte de om å trekke seg tilbake og leve en tilbakelent tilværelse i Frankrike. Men kan hun leve ut drømmen deres på egen hånd?

I løpet av ti feriedager i Provence knytter de fire kvinnene et sterkt bånd til hverandre, og etter hvert som de lærer hverandre bedre å kjenne, blir nye bekjentskap til ubrytelige vennskap.

Til toppen

Andre utgaver

Sommerdager i Provence
Bokmål Ebok 2022
Sommerdager i Provence
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Jennifer Bohnet: