Som lyn fra klar himmel (Heftet)

Forfatter:

Sidsel Andersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 496
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Out of the clear blue sky
Oversatt av: Andersen, Sidsel
ISBN/EAN: 9788202782313
Omtale Som lyn fra klar himmel

Fra den New York Times-bestselgende forfatteren Kristan Higgins kommer her en roman om å miste alt og få igjen mye mer enn man forventer.

Lillie visste at huset ville føles tomt da sønnen flyttet ut for å begynne på college, men hun hadde ikke regnet med at mannen samtidig skulle dumpe henne for en annen kvinne. Dette kom som et sjokk, men den største overraskelsen var at hun ikke følte seg knust – hun ble rasende.

Lillie har alltid elsket livet på Cape Cod, men som mor, hustru og jordmor, er hun vant til å tenke mer på andre enn seg selv. Nå er hun alene for første gang i livet, og oppdager at hun er i ferd med å bli sprø. Er det for drøyt å troppe opp i bryllupet til eksmannen kledd som en dødsengel? Helt sikkert! Burde hun slippe et stinkdyr inn i hans perfekte nye hjem? Sikkert ikke! Men det er mye bedre enn å sitte hjemme og sture.

Hun får uventet støtte av sin glamorøse søster, som hun har hatt et anspent forhold til i alle år. Legg til en gammel flamme og en fortapt tenåring, så er kaoset komplett. Det er slutt på Lillies liv slik hun kjenner det, men noen ganger kan det perfekte nye kapitlet komme som lyn fra klar himmel.

Kristan Higgins er tilbake med en festlig og håpefull roman om livets uventede vendinger. Higgins romaner elskes av lesere over hele verden, og har bare i Sverige solgt over 100 000 eksemplarer.

"Den perfekte strandlesning. Som lyn fra klar himmel er en hjertevarm fortelling om hardt tilkjempet styrke, en sprø familie og et inkluderende samfunn, som vil bli værende i deg lenge etter at siste side er lest." Lisa Gardner, forfatter

"Å lese en Kristan Higgins roman er som å være sammen med en kjær venn, en som forstår deg og følelsene dine fullt ut ... og som innimellom får deg til å snøfte av latter. Higgins skuffer aldri! Hvis du ser etter en roman som er fylt med varme og humor, så er det denne. Hver gang jeg åpnet boken, føltes det som å bli gjenforent med en nær venn. I kjent stil takler hun vanskelige temaer med følsomhet og varme. Som lyn fra klar himmel er alt jeg elsker i en roman – smart, hysterisk morsom, og fylt med varme og håp." Lori Nelson Spielman, forfatter

" ... en vakkert fortalt fortelling om sorg, håp og humor, som viser oss Higgins på sitt beste." Kirkus, starred review

"En varmhjertet gave for lesere av relasjonsromaner." Booklist

"En følsom, festlig fortelling om nye begynnelser." Woman's World

Til toppen

Andre utgaver

Som lyn fra klar himmel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Som lyn fra klar himmel
Bokmål Ebok 2023