Som du ser meg (Heftet)

filmmanus

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 209
Forlag: Oktober
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788249513543
Omtale Som du ser meg
Lise jobber som sykepleier. Hun er glad i familien sin og trives i jobben på sykehuset, helt til avdelingssykepleieren ber henne være veileder for en student.
Grete Maigret har ikke familie og ingen egentlige venner. Hun er først og fremst oversetter, og det største hun eier er sin egen integritet. Nå har hun fått en ny og langt yngre redaktør, som overtaler henne til å oversette en roman hun ikke kan stå inne for.
Ann-Kristin er gravid med nummer to. Både hun og moren strever med økonomien. Det blir enda tydeligere når de besøker tanten og kusinen i villaen på vestkanten, og desto mer krenkende er tantens tilbud om en gave på én million kroner.
De tre kvinnene er naboer, men kjenner hverandre ikke. Livene deres krysses når Lise og Grete Maigret trenger skyss og de kjører sammen i Ann-Kristins bil, hver av dem på vei til noe som skal briste.
"Som du ser meg" var Dag Johan Haugeruds store gjennombrudd som filmskaper. Filmen hadde premiere høsten 2012 og vant Kritikerprisen, fem Kanonpriser, fire Amandapriser og den ble nominert til Nordisk råds filmpris.

Til toppen

Andre utgaver

Som du ser meg
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Dag Johan Haugerud: