Smertehimmel (Heftet)

kriminalroman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 310
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205458062
Omtale Smertehimmel
En kriminalroman om familiehemmeligheter, makt og penger. Og om å miste den man elsker. Ingrid Tollefsen, 31 år og forsker i legemiddelselskapet Forum Healthcare, blir funnet drept på et hotellrom i Roma. To år tidligere ble hennes bror regelrett henrettet av gjengmedlemmer i en skolegård på Kolbotn.
Økokrim-etterforskeren Milo Cavalli blir sendt til Roma som norsk representant i etterforskningen. Og i jakten på en løsning på søskendrapene blir han viklet inn i en sak som tar ham fra organiserte kriminelle i Oslos underverden til hardkokte finanstopper på Wall Street i New York. «... svinger seg opp i sjangerens øvre kvalitetssjikt.»
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten «Forfatteren er god på å samle vidt forskjellige handlingstråder til en elegant slutt, og siste halvdel av denne romanen slukte jeg rått.»
Kristine Isaksen, VG «Asle Skredderberget skriver godt og sikkert, og han har en avdempet form. Boken var en glede å lese, og man får tillit til hovedpersonene. Det lover godt for fremtiden.»
Svein Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Til toppen

Andre utgaver

Smertehimmel
Bokmål Ebok 2013
Smertehimmel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Asle Skredderberget:

Bøker i serien