Slaget om Åsgard (Innbundet)

Serie: Thorgal og hans verden 3

Forfatter:

og

G. Rosinski (Illustratør) Roman Surzhenko (Illustratør) Olivia Tångring (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 152
Illustratør: Rosinski, G. og Surzhenko, Roman
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
Originaltittel: La bataille d'Asgard ; La Bateau-Sabre ; Le royaume du chaos
Oversatt av: Tångring, Olivia
Serie: Thorgal og hans verden
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788242969620
Omtale Slaget om Åsgard
«Jeg glemmer aldri» av Sente og De Vita
Kriss av Valnor må fortelle hele sin historie, fra de tidligste barndomsminner, for Frøya og valkyrjene i Folkvang. Kjærlighetsgudinnen, som også har makt over liv, død og magi, skal deretter avgjøre den videre skjebnen hennes.

«Valkyrjenes dom» av Sente og De Vita
Kriss fortsetter å fortelle sin historie som forklarer hvordan hun ble som hun ble. Når hun er kommet til møtet med Thorgal, et møte som skulle bli skjebnesvangert for ham og hans familie, faller dommen som avgjør om hun får bli i Valhall eller må vandre rundt i Nivlheims tåke til evig tid.

«Guden Tys hånd» av Yann og Surzhenko Magikeren Azzalepston sender Ylva på et oppdrag som virkelig er Thorgals datter verdig - å hente tilbake hånden til Ty, som Fenrisulven bet av og tok med seg til Kaosverdenen. Som om det ikke var krevende nok, blir hun splittet i to personer som begge er ute etter det samme.

Om serien: ET SPEDBARN blir reddet fra en flåte på havet av vikinger i Nordlandet. De gir ham navnet Thorgal Ægirsson, etter tordenguden Tor og havguden Ægir. Etter hvert får han vite at han er etterkommer av folket fra legendariske Atlantis, og hans skjebne er sammenvevd med guder, halvguder og andre mytiske skikkelser. Thorgal selv har ett ønske - å få leve i fred med familien sin, men hans barn bærer på en arv som fører
også dem ut på oppdrag og eventyr til fjerne himmelstrøk og andre verdener.

Til toppen

Flere bøker av Yann og Yves Sente:

Bøker i serien