Skylden man bærer (Innbundet)

Serie: Sebastian Bergman 8

Forfatter:

og

Lene Stokseth (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 406
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Skulden man bär
Oversatt av: Stokseth, Lene
Serie: Sebastian Bergman
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788203450341
Omtale Skylden man bærer
Hjorth & Rosenfeldt er tilbake med den åttende boken i serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman og politifolkene på Riksmord, som hittil har solgt over sju millioner bøker og blitt oversatt til 34 språk.

Riksmord-avsnittet står i fare for å bli nedlagt, etter at en av gruppens egne etterforskere ble arrestert for drap. Under et krisemøte om hvordan avdelingen kan reddes, blir det varslet om et nytt mord. En kvinne i sekstiårsalderen er funnet drept på en grisegård utenfor Västerås- og det finnes spor som tyder på at drapet utført med nettopp Riksmord i tankene. Vanja Lithner som leder arbeidet, kaller inn de gjenstående medlemmene, blant dem sin biologiske far, den profilerte kriminalpsykologen Sebastian Bergman, som har bidratt til å løse en rekke saker.

Bergman har sitt å stri med, også utenfor politihuset. Nylig døde Tim, en klient som også mistet et barn i tsunamien i 2004. Kan hende så Tim Sebastians datter Sabine i kaoset? Sabine ble aldri funnet, og nå vil Bergmann aldri få vite hva Tims hukommelse rommer fra de traumatiske timene. Men kanskje Tims datter Cathy husker noe? Etter farens død planlegger hun flytting til Australia. Rekker Sebastian å snakke med henne før hun flyr til andre siden av jorden?

Til toppen

Andre utgaver

Skylden man bærer
Bokmål Ebok 2023
Skylden man bærer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Bøker i serien