Skyggedalen (Heftet)

Serie: Mordene i Åre 2

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 477
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dalskuggan
Oversatt av: Engen, Kari
Serie: Mordene i Åre
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788234712685
Omtale Skyggedalen
Drivende krim i iskalde omgivelser fra en av Sveriges største krimforfattere!
Det er vinterferie på politihuset i Åre. Hanna Ahlander er fortsatt i vikariat, men håper på fast stilling. Kollegaen Daniel Lindskog slites mellom familien og den krevende jobben, og det blir ikke lettere når et skamfert lik blir funnet et stykke utenfor byen. Offeret har ingen kjente fiender og Årepolitiet står uten noen spor i saken.
Samtidig har en sekt fått godt fotfeste i de isolerte småbyene nær norskegrensen. Unge Rebecka drømmer om å tjene Gud som trofast pastorhustru, men veien dit gjør henne mer og mer isolert og utsatt. Ingen tar hennes parti, og nå frykter hun for livet sitt.
Gamle hemmeligheter og nye avsløringer avdekker en stadig mørkere historie. Hanna og Daniel dras inn i en komplisert etterforskning hvor det vil handle om å overleve, for enhver pris.

Viveca Sten debuterte som forfatter i 2008 med krimromanen Farlig farvann, første bok i en serie som utspiller seg på Sandhamn i Stockholms skjærgård. Hun er utdannet jurist, men jobber nå som forfatter på fulltid. «Skyggedalen» er andre del av Mordene i Åre, en serie hvor Sten bruker storslagen natur og sterke karakterer til å skape mordgåter så spennende at de fengsler leserne.

Til toppen

Andre utgaver

Skyggedalen
Bokmål Innbundet 2022
Skyggedalen
Bokmål Ebok 2022
Skyggedalen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Viveca Sten:

Bøker i serien