Siste skanse (Heftet)

en Harry Bosch-roman

Serie: Harry Bosch 11

Forfatter:

Stian Omland (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 344
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The closers
Oversatt av: Omland, Stian
Serie: Harry Bosch
Serienummer: 11
ISBN/EAN: 9788205427600
Omtale Siste skanse
Harry Bosch er tilbake på sin gamle arbeidsplass, og settes på en uoppklart sak der en 16-år gammel jente ble funnet myrdet Harry Bosch er tilbake på sin gamle arbeidsplass. Sammen med tidligere kollega Kiz Rider plasseres han på avdelingen for uoppklarte drap.Avdelingen får snart et oppsiktsvekkende treff i en gammel, betent sak: Den sorte, 16-årige jenta Becky Verloren ble myrdet i 1988. Dette var før Rodney King-saken, på en tid da Los Angeles var en kruttønne. Nå er trolig morderens DNA funnet. «Ekte vare.»
Ingvar Ambjørnsen, VG «Connelly kan kunsten å skru sammen et spennende plot, og har gjemt et par overraskelser til slutten ... milevis foran det meste i sjangeren.»
Ola A. Hegdal, Dagens næringsliv «I tillegg til det drivende språket, besitter forfatteren en vidunderlig evne til å dreie handlingen i uventede retninger; stundom vender han den. Michael Connelly ble prisbelønnet allerede for debuten i 1992. Siden har han bare skrevet bedre og bedre. Siste skanse er foreløpig toppunkt.»
Terje Stemland, Aftenposten

Til toppen

Andre utgaver

Siste skanse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Michael Connelly:

Bøker i serien