Sånn mister du henne og Synk (Heftet)

Samlede noveller

Forfatter:

Knut Ofstad (Oversetter) Signe Prøis (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: "This Is How You Lose Her" and "Drown"
Oversatt av: Ofstad, Knut og Prøis, Signe
ISBN/EAN: 9788202434397
Omtale Sånn mister du henne og Synk

Jeg er ikke en ond fyr. Jeg vet hvordan det låter – defensivt, skruppelløst – men det er sant. Jeg er som alle andre: svak, full av feil, men grunnleggende sett god. Magdalena er uenig.

En ny novellesamling fra Junot Diaz, Pultizerprisvinner og bestselgende forfatter av Oscar Waos korte makeløse liv, om kjærlighetens uforglemmelige, umulige kraft.
I sentrum av disse fortellingene står den sjarmerende og uimotståelige Yunior, en ung, sjarmerende tøffing som er like besatt av kjærlighet som han er skjødesløs.

I en energisk, innovativ, øm og morsom prosa, blottlegger fortellingene den uendelige lengselen og uunngåelige svakheten i menneskenes hjerter. De minner oss på at begjær alltid seirer over
erfaring, og at kjærligheten varer evig.

”En absolutt godbit – full av oppfinnsom slang, smittende overstrømmende fortellinger om kjærlighet og utroskap i det dominikansk-amerikanske samfunnet i New Jersey.”
Guardian Books of the Year

“Lysende, iblant ustyrtelig morsom og alltid avvæpnende … Leserne vil huske hvorfor alle ønsker å skrive som Díaz, ta ham med hjem, eller begge deler. Disse rå og ærlige fortellingene dirrer av hes ghetto-hip-hop og en mer subtil, men mer vital gjenklang av menneskehjertet.”
Publishers Weekly

”Glødende, uimotståelige nye noveller … Det er en hard verden Díaz maner fram, men også en verden fylt av humor, som løftes av menneskeåndens hardnakkede gjenstridighet.” People

”Skrivekunst på dette nivået dukker opp, hvis vi er heldige, en eller to ganger per generasjon.”
Observer


"En av samtidslitteraturens mest særpregete og uimotståelige stemmer.”
New York Times

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Junot Díaz: