Salt Lane (Innbundet)

Serie: Alexandra Cupidi 2

Forfatter:

Anlaug Lia (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 392
Forlag: Goliat forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Salt Lane
Oversatt av: Lia, Anlaug
Serie: Alexandra Cupidi
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788293430902
Omtale Salt Lane
Ingen visste hva de døde menneskene som ble funnet i vannet het. Det finnes folk her som ingen legger merke til.

Politietterforsker Alexandra Cupidi har gjort det igjen. Hun burde ha lært seg å holde munn, etter skandalen som gjorde at hun måtte flytte fra det urbane London-politiet til Kents øde kystlinje. Og det med sin bitre tenåringsdatter på slep.

Alt er annerledes i Kent. Selvmord ser annerledes ut i dette landskapet med myrer, grøfter og strender, skyggelagt av tårnene til kraftstasjonen Dungeness. Og mord ser mye verre ut.

Mannen som druknet i gropa hadde blitt herdet som et dyr. Han var nordafrikansk, som mange av de andre fruktplukkerne som jobbet på jordene. Desto mer Cupidi graver i saken, jo flere spørsmål får hun. Men menneskene hun møter synes spørsmål er skummelt.

Det krever en forståelse for dette underlige stedet og dets gamle normer, for å kunne avdekke den mørke konspirasjonen bak mordet. Cupidi er ikke redd for å ta den veien. Men det burde hun være. Hun burde ha lært.

"Salt Lane" er den andre boken i serien om Alexandra Cupidi. Med sine flotte karakterskildringer og sosiale teft, har William Shaw skrevet en kriminalroman som griper tak i deg.

Til toppen

Andre utgaver

Salt Lane
Engelsk Heftet 2019
Salt Lane
Bokmål Ebok 2018
Salt Lane
Bokmål Heftet 2019
Salt Lane
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av William Shaw:

Bøker i serien