Roskilde (Heftet)

Serie:  35

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 156
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 35
ISBN/EAN: 9788202311551
Omtale Roskilde

Sommerlig julegave til alle med et ungt sinn

Musikkfestivaler forandrer liv. Enkelt og greit. Ingen som har vært på Roskilde kan være i tvil om hva festivalen betyr for skandinavisk ungdom generelt, og ingen som leser boka Roskilde vil være i tvil om hva stedet betyr for Linn Strømsborg spesielt.

Forfatteren har vært der hvert år siden 2004, og skriver i debuten om de beste konsertene, de verste festene og gutten som var her i fjor. Strømsborgs bok er spontan og kul, og hun klarer – allerede i debuten – å behandle litterært det Dag Solstad ennå ikke har klart å skrive om: lykken.

Les Roskilde og bli litt lykkeligere.

Til toppen

Andre utgaver

Roskilde
Bokmål Heftet 2010
Roskilde
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Linn Strømsborg:

Utdrag

Tre minutter på Roskilde, du våkner, sola står opp ved fire-tida, det er da det er kaldest, du må på do, så du går mellom alle teltene, du ser utover jordet som er dekket med telt, camper, flagg, campingstoler, to vakter går langs det ene teltfeltet, ved servicesenteret sitter det tre gutter og hører på festivalradio, de spiller Tina Dickow akkurat idet du går forbi, og i stedet for å fortsette mot doene, setter du deg ned ved siden av guttene og spør om det er greit at du sitter der litt, og de finner fram et glass og gir deg en Jägershot, skåler og sier god morgen, og det er den korte, siste sangen fra Notes, «So long hearts», og du drikker opp shoten, trekker pusten dypt for ikke å hoste, og så reiser du deg når sangen er ferdig, sier god festival og hadet til guttene før du går videre oppover veien, sola i øynene, ingen i kø framfor doene.

Til toppen

Bøker i serien