Redd barna (Innbundet)

Serie:  243

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 128
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 243
ISBN/EAN: 9788282880824
Omtale Redd barna

Det er mandag 8. desember i en hvit villa i en liten innlandsbygd på Østlandet. En helt vanlig mandag – tilsynelatende. Snøen laver ned. Tanja skal følge Tore og Jorid til barnehage og skole. Mannen hennes, Paul, skal på legekonferanse i Brussel. De er preget av sorgen over datteren Ida, som døde for et halvt år siden, bare 17 år gammel. Hverdagslivet vender sakte, men sikkert tilbake. Folk rundt dem synes de har klart seg bra. Nå planlegger Tanja og Paul en stor fest i forbindelse med sin 20 års bryllupsdag.

Så bestemmer Tanjas bror seg for å komme på besøk. Han sier at han har permisjon fra fengselet. Men det er noe som ikke stemmer. Det er noe Paul ikke vet. Og vet hun alt om ham?

Det er uvanlig mørkt denne dagen, og det snør og snør. Noe er i ferd med å bryte igjennom. Men er det bra eller dårlig? Er det noe man kan bygge et liv på?

Redd barna er en varm og sterk roman om det som bærer oss – og det som river grunnen vekk under føttene våre. Tiril Broch Aakre (f. 1976) bor i Hakadal. Hun debuterte i 2013 med diktsamlingen Kniplinger. Redd barna er hennes første roman.

Til toppen

Andre utgaver

Redd barna
Bokmål Ebok 2015
Redd barna
Bokmål Heftet 2016
Redd barna
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Tiril Broch Aakre:

Bøker i serien