Raw food på norsk (Heftet)

De beste oppskriftene på naturlig mat

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Raw food på svensk
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202322694
Omtale Raw food på norsk

I Raw food på norsk får du en praktisk innføring i raw food og massevis av inspirasjon og herlige oppskrifter på maten som er stappfull av næring. Det handler om å tilberede mat uten oppvarming over 40 grader for å bevare mest mulig næring og energi.

Høyst sannsynlig kommer du til å se på frukt- og grønnsakdisken med helt nye øyne etter at du har prøvd disse oppskriftene! Oppskriftene er enkle, sunne og fylt av livskraft.

En ekstra bonus: Raw food er naturlig slankemat. Prøv for eksempel søt morgengrøt med frukt, granateplejuice, zucchinipasta med sjampinjonger, avokadosuppe, linfrøkjeks og brownies.

Til toppen