Postkortet (Innbundet)

roman

Forfatter:

Caterina Cattaneo (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 459
Forlag: Apropos forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: The postcard
Oversatt av: Cattaneo, Caterina
ISBN/EAN: 9788283180367
Omtale Postkortet
1930-tallet, Storbritannia.
I idylliske omgivelser på en herregård i Skottland vokser foreldreløse Caroline opp. Hun blir fulgt opp av tanten Phoebe som er sanger og skuespiller i London. Da opprivende hemmeligheter om Carolines fortid avsløres, rømmer hun med kjæresten til Kairo. Svik og brutte løfter forfølger henne, og gravid og nedbrutt reiser hun hjem igjen for å føde sønnen Desmond. Like etter bryter 2. verdenskrig ut, og Caroline verves som agent til en av krigens farligste oppgaver. Når hun endelig kommer hjem igjen, er den lille sønnen forsvunnet og en desperat leting begynner.
2002, Australia.
Melissa finner et falmet postkort fra 30-tallet adressert til Desmond blant sin avdøde fars ting. Hun bestemmer seg for å finne ut hvem som har sendt det og hva det har betydd i farens liv. Melissa må ut på en lang reise, både over hav - og tilbake i tid. Det blir et opprivende møte med generasjoner av sterke kvinner.
Fra det ville skotske høylandet og et krigsherjet London, til eksotiske Egypt og Australias villmark -Leah Fleming gir oss en fantastisk historie om kjærlighet, tap og de sterke båndene som binder familier sammen gjennom generasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Postkortet
Bokmål Ebok 2016