Plutselig enke (Heftet)

om tiden, sorgen og kjærligheten

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 148
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230015179
Omtale Plutselig enke
«Plutselig enke...» er historien om Inga som i en alder av noenogsytti plutselig mister mannen sin. Han er gjennom en vellykket lungeoperasjon, men komplikasjoner oppstår og han dør.
Det er en historie om sorg og savn, men også om en inderlig kjærlighet. Inga ser tilbake på en mengde spennende og morsomme opplevelser sammen med ektemannen Carlos, og mye er vevet sammen i et nettverk av hendelser. Hun fordyper seg i minner uten å miste fokus på dagen i dag. Men hun forstår at det livet hun skal leve heretter, blir et helt annerledes liv nå som Carlos er borte. Det er opp til henne selv om hun igjen skal kunne føle seg som en lykkelig kvinne. Det er målet hun setter seg.
Inga forteller om hvordan det å skrive har vært til stor hjelp og også til glede i sørgeåret sitt.
Kanskje kan boken være til hjelp og støtte for andre som kommer i den samme situasjon. Eller for dem som skal forholde seg til en som nylig har mistet en av sine nærmeste.

Ingse Resberg er utdannet cand. pharm. fra Universitetet i Oslo, og har hatt ulike jobber innen kvalitetssikring i norsk og utenlands farmasøytisk industri. Etter noen år som sykehusfarmasøyt hadde hun et kort oppdrag for FN i Rwanda etter folkemordet i 1994. Deretter drev hun Kolbotn apotek inntil hun solgte det til den engelske kjeden Alliance Unichem. Fra første ekteskap har hun to sønner og flere barnebarn. Sin andre ektemann kjente hun fra de var ungdommer, og giftet seg da de begge var passert de femti.

Til toppen