Nu, jävlar! (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 396
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205419766
Omtale Nu, jävlar!
Om forventninger og forsoning, om hjemmebakst og Metallica. Og om alt som skulle bli, men aldri ble. Obamas slagord om «change we can believe in» ga gjenlyd langt utover USAs grenser. I en småby på Østlandet kjente Terese et desperat behov for forandring. Men når hun nå, noen måneder senere, vagger høygravid rundt i huset, er hun ikke sikker på om hun valgte riktig change.Så er det Kevin som har hatt kjærlighetssorg i 12 år, Lydia med fantasivenninnen Dronning Sonja og Jessica som kommer hjem for å feire bryllup - med en mann hun tviler på om hun burde gifte seg med. «... rører og underholder leseren.»
Mari Nymoen Nilsen, VG «... en stor leseropplevelse.»
Silje Stavrum Norevik, Dagbladet «Stort om småbyliv ... Nu, jävlar! har alt som skal til for å bli masselesing i Norge.»
Vidar Kvalshaug, Aftenposten «Heidi Linde slekter litt på Jonathan Franzen, litt på Nick Hornby. Selge mye kommer hun i alle fall til å gjøre.»
Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv «Heidi Linde har skrevet en av vårens beste romaner.»
Turid Larsen, DagsavisenHeidi Linde er født i Asker i 1973. Hun har gått på forfatterstudiet i Bø og er utdannet manusforfatter fra Den norske filmskolen på Lillehammer. Hun debuterte med barneboka Myggstikk i 1998, og i 2002 kom den første romanen Under bordet. Den ble valgt som Hovedbok i Bokklubben Nye Bøker. Det store gjennombruddet kom med romanen Nu, jävlar! i 2011. Linde har også skrevet radiodramatikk, og gikk av med seieren i den nordiske hørespillkåringen i Helsinki i 2008 for hørespillet Schmokk. Linde har også skrevet tv-serien basert på stykket (sendt høsten 2011).

Til toppen

Andre utgaver

Nu, jävlar!
Bokmål Ebok 2011
Nu, jävlar!
Bokmål Heftet 2021
Nu, jävlar!
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011

Flere bøker av Heidi Linde:

Bøker i serien