Natriumklorid (Innbundet)

Serie: Avdeling Q 9

Forfatter:

Erik Krogstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 472
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Natrium chlorid
Oversatt av: Krogstad, Erik
Serie: Avdeling Q
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788203378867
Omtale Natriumklorid
Drapssjef Marcus Jacobsen møter sin beste etterforsker, Carl Mørck, i forbindelse med en gammel sak som fortsatt plager ham. Et hjerteskjærende selvmord gjenåpner etterforskningen, og snart står Avdeling Q overfor et skummelt flettverk av saker som vokser mellom hendene på dem.
Dødsfallene til flere prominente personer tolkes som ulykker eller selvmord, men når Avdeling Q ser nærmere på dem, peker et ufattelig mønster mot noe langt mer alvorlig, og alt tyder på at en annen utvalgt person snart vil dø.

I kamp mot tiden og de plagsomme koronarestriksjonene tar Avdeling Q, med sedvanlig samhold og humor, opp en hard kamp for å forhindre flere dødsfall.

Og samtidig bukter en helt annen sak fra fortiden mot Carl, som en kvelerslange som endelig har været sitt bytte.

Natriumklorid er den niende boka i serien om Avdeling Q.

«Natriumklorid har alt det som utgjør en god seriemorderthriller: En spennende handling som skyter fart fra første side. Interessante karakterer og en nærmest overjordisk skurk som hele tiden ligger et skritt foran politiet. Effektive kapitler som gjerne avsluttes med cliffhangere, og et kappløp mot tiden.» Elin Brend Bjørhei, VG (Terningkast 5)

Til toppen

Andre utgaver

Natriumklorid
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Natriumklorid
Bokmål Ebok 2022
Natriumklorid
Bokmål Heftet 2023
Bøker i serien