Mord etter boken (Heftet)

Forfatter:

Heidi Grinde (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Killing the Shadows
Oversatt av: Grinde, Heidi
ISBN/EAN: 9788202300692
Omtale Mord etter boken

Etter at Susan Blanchard ble funnet voldtatt og kvalt i en av Londons parker under en trilletur med tvillingene sine, har alt gått galt for Metropolitan-politiet. Ikke nok med at de har vraket sin profilekspert, Fiona Cameron, resultatet av rettssaken blir i tillegg en skandale. Tiltalte frifinnes og får full oppreisning.

Fiona assisterer politiet i Toledo, Spania, da hun får vite at en krimforfatter blir tatt av dage på samme grufulle måte som beskrevet i sin egen bestselger. Ettersom kjæresten Kit også er spenningsforfatter, engasjerer de to seg naturlig nok i saken. Morderen slår til igjen, men politiet vegrer seg mot å se en sammenheng. Mordene har skjedd langt fra hverandre og har tilsynelatende ulike motiv. Det er derforikke aktuelt å ta i bruk den ennå ikke fullt ut anerkjente etterforskningsmetoden Fiona er ekspert på.Selv når en tredje krimforfatter meldes savnet, tilbys ikke forfatterne politibeskyttelse. Hva med Kit – er hans liv også i fare?

Fiona kjemper mot tiden som ubønnhørlig renner ut, og mot en hjerne som har pønsket ut en plan hun vanskelig klarer å nøste opp i.

Til toppen

Andre utgaver

Mord etter boken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Val McDermid: