Min venn, Alice (Innbundet)

Forfatter:

Min venn, Alice er en psykologisk thriller som utforsker forstyrrede menneskesinn og de fatale konsekvensene dette kan utløse. Fortellingen er visuell og fengslende.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202772178
Omtale Min venn, Alice

Når vennskap blir et mareritt.

Min venn, Alice er en psykologisk thriller som utforsker forstyrrede menneskesinn og de fatale konsekvensene dette kan utløse. Fortellingen er visuell og fengslende.

I sentrum står en uløst babyforsvinningssak fra 90-tallet, og venninnene Jessie og Alice, som sammen har en ekstrem interesse for True Crime-saker. Men når Alice blir helt besatt av å løse «den sovende baby-saken», opplever Jessie at vennskapet med Alice blir mer og mer truende. Parallelt følger vi historien om lille Izzy som 5 år gammel blir bortført av en tenåring. Kidnapperens mor har som mål at Izzy skal delta og vinne de store pengepremiene i skjønnhetskonkurransene for barn.

Norske Mally Marlene debuterte med den selvpubliserte spenningsromanen Dr. Stravinsky (2021), som ble innkjøpt av Kulturrådet og var delfinalist i Årets Ulest. Hun har en BFA (bachelor of fine arts) i film fra Long Island University i New York og tar for tiden en master i screenwriting i London.

Til toppen

En maktdemonstrasjon av en psykologisk thriller!
Ola Hegdal, nrk.no

Andre utgaver

Min venn, Alice
Bokmål Ebok 2024
Min venn, Alice
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024