Midnattsbiblioteket (Innbundet)

Forfatter:

Eli-Ann Tandberg (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 391
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: The midnight library
Oversatt av: Tandberg, Eli-Ann
ISBN/EAN: 9788284321158
Omtale Midnattsbiblioteket
Har du noen gang lurt på hvordan livet ditt ville sett ut om du hadde tatt andre valg? Studert noe annet, flyttet et annet sted, møtt en annen kjæreste?

Nora Seed får muligheten til å finne ut av nettopp det. Hun har opplevd mange skuffelser i livet og velger å ta en overdose medisiner, men i stedet for å forsvinne inn i mørket, våkner hun i et uendelig bibliotek.

Bibliotekaren fra barneskolen, Mrs. Elm, er der. Hun forteller Nora at bøkene er ulike muligheter for hvordan livet hennes kunne ha blitt. Én bok forteller om livet hennes sånn som det har vært, med alle de avgjørelsene som hun angrer på. Andre bøker forteller om livet slik det hadde blitt om hun hadde valgt annerledes.

Nora får muligheten til å forandre på livet sitt. Hun kan velge en annen karriere, gjøre om på gamle kjærlighetsbrudd, realisere drømmen om å bli glasiolog. På sin reise gjennom Midnattsbiblioteket må hun finne ut av hva som faktisk gjør livet meningsfullt og verdt å leve.

Men ting er ikke alltid det du tror de er, og snart fører valgene hennes til at selve Midnattsbiblioteket og hun selv er i stor fare. Før tiden renner ut, må hun besvare det ultimate spørsmålet: Hva er den beste måten å leve på?

Dette er en filosofisk skjønnlitterær bok om valg, anger og om å omfavne livet.

Til toppen

Andre utgaver

The midnight library
Engelsk Heftet 2021
Midnattsbiblioteket
Bokmål Ebok 2022
Midnattsbiblioteket
Bokmål Heftet 2023