Ment for hverandre (Heftet)

Forfatter:

Anne Marie Stamnestrø (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Meant to be
Oversatt av: Stamnestrø, Anne Marie
ISBN/EAN: 9788202782290
Omtale Ment for hverandre

Han er den amerikanske drømmemannen og født med sølvskje i munnen. Hun kommer fra en vanskelig bakgrunn og må kjempe for alt i livet. Er deres kjærlighetshistorie forutbestemt?

Ingen som har forventet noe som helst av Cate Cooper. Hun har vokst opp med moren og en voldelig stefar. Etter å ha blitt oppdaget av en modellspeider som 16-åring, forstår Cate at utseendet hennes kan være hennes eneste vei til et bedre liv. Og snart stråler Cates vakre ansikt fra magasiner og reklameplakater. Likevel føler hun seg som en posør, en som ikke har noe å gjøre i en verden hun egentlig aldri har tilhørt.

Da hun en dag helt tilfeldig treffer den kjekke og berømte Joe Kingsley er forbindelsen mellom dem umiddelbar og intens. Det føles som om at skjebnen har ført dem sammen. Men kan forholdet deres overleve et liv i rampelyset og den såkalte Kingsley-forbannelsen der mennene i familien lider tragiske skjebner?

«… gyllen, hjerteskjærende, episk kjærlighetshistorie …» Sophie Kinsella, bestselgende forfatter

«… strålende, tilfredsstillende … fra en mester i historiefortelling. Umulig å legge fra seg.» Adriana Trigiani, bestselgende forfatter

«Jeg slukte den.» Toronto Star om Ment for hverandre

Til toppen

Andre utgaver

Ment for hverandre
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Ment for hverandre
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Emily Giffin: