Mennesketyvene (Innbundet)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 425
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stealing people
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788205488311
Kategori: Thriller
Omtale Mennesketyvene

Seks kidnappinger. Ett krav. Ingen forhandling. Charles Boxer er tilbake.

I løpet av 32 timer blir seks barn av svært rike familier kidnappet i London. Kidnapperne er profesjonelle og ekstremt godt organisert. De hevder de ikke krever løsepenger, men vil ha 25 millioner pund per barn til å starte med.

Familiene til barna leier inn kidnappingsekspert Charles Boxer. Han unner ingen å oppleve det samme som han selv opplevde da hans egen datter forsvant. Han er villig til å strekke seg langt, om så utenfor loven. Samtidig blir det hele overvåket av Storbritannias etterretning. Foreldrene som er rammet, har mektige forbindelser over hele verden, og ikke alle er like lovlydige.

Kidnapperne vil ikke si hva som er målet deres, og Charles Boxer jobber i blinde. Det blir ikke bedre da kidnapperne truer med å avsløre mørke hemmeligheter om Boxer og hans ekskone Mercy.

Til toppen

Spennende og skremmende realistisk kidnappingsdrama fra krimkongen Robert Wilson.
VG

Flere bøker av Robert Wilson:

Anmeldelser Mennesketyvene

«Disse romanene er på samme tid internasjonale thrillere på høyt nivå og romaner preget av et persongalleri som står i et intrikat, privat forhold til hverandre. Wilson mestrer balansen mellom disse litterære elementene med stødig hånd…  I denne boka skjer ting som gjør den til kidnappingsthrilleren over alle kidnappingsthrillere.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet – Terningkast 5

Til toppen