Mat og medisin (Innbundet)

Lærebok i generell og klinisk ernæring

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 544
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202643904
Fag: Medisin
Nivå: Akademisk
Omtale Mat og medisin

Mat og medisin – Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. I boken er det lagt vekt på å forklare mekanismer for hvordan næringsstoffer utøver sine biologiske effekter. Matens betydning for forebygging av sykdom har en viktig plass i moderne medisin.

Boken er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, idrett, fysioterapi og sykepleie.

Til toppen