Mannen i bagasjerommet (Heftet)

Serie: Harry Bosch 5

Forfatter:

Peter A. Lorentzen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 427
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Trunk music
Oversatt av: Lorentzen, Peter A.
Serie: Harry Bosch
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788205488427
Omtale Mannen i bagasjerommet
Den døde mannen i bagasjerommet er Tony Alisio, en produsent av femteklasses pornofilmer. Av obskure årsaker har han kunnet strødd om seg med penger. Blant annet har han tilbrakt atskillig tid i Las Vegas' mer fasjonable spillebuler. Mye av intrigen utspiller seg der, i omgivelser som er Harry Bosch fremmed.Michael Connelly knytter an til en kjent og kjær tradisjon i amerikansk kriminallitteratur: Det essensielle ikke bare intrigen, men også det å ta pulsen på et samfunn. Samtidig er boka - nær sagt naturligvis når vi snakker om Connelly - en pageturner av rang. «... en gave til norske krimlesere.»
«Et lik blir funnet i bagasjerommet på en Roll's Royce - og dermed er vi i gang. Politiromanens moderne mester Michael Connelly lar Harry Bosch gå på smell etter smell mens han etterforsker drapet.»
Fredrik Wandrup i «5 hardkokte tips» i DagbladetMichael Connelly (f. 1956) var tidligere en kjent og prisbelønnet kriminalreporter i Los Angeles Times. Han debuterte i 1992 som krimforfatter med The Black Echo som ble tildelt den prestisjetunge Edgar-prisen for beste krimdebut. Connellys krimromaner ligger på toppen av bestselgerlistene i bl.a. USA, England og Sverige, og han er samtidig en kritikerfavoritt. Bladet GQ utropte Michael Connelly til «Verdens beste krimforfatter» i novemberutgaven 2003.Michael Connellys hjemmesiderOm Michael Connelly på wikipedia

Til toppen

Flere bøker av Michael Connelly:

Bøker i serien