Mandela-effekten (Heftet)

Selma Falcks tredje store sak

Serie: Selma Falck 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 378
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Selma Falck
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205547100
Omtale Mandela-effekten
En hevner med det norske samfunnet som skyteskive. Under et venninnetreff på en fortausrestaurant i september 2019 faller ett enkelt skudd fra en snikskytter. Skuddet treffer Selma Falcks gamle håndballvenn Linda Bruseth i hodet, og skader Selma i armen. Linda er en anonym og ukjent stortingsrepresentant, og både pressen og politiet antar umiddelbart at Selma var det egentlige målet for attentatet. Hun ser ingen grunn til å tvile på dem.
   
Nærmere undersøkelser fra politiets side viser raskt at alle tar feil: Et parlamentsmedlem er altså likvidert på åpen gate. Når så en dommer i Høyesterett blir funnet hengt og et regjeringsmedlem dør under mystiske omstendigheter, aner Selma at det er et mønster i både valg av ofre og drapsmetoder. Mens hun leter etter svar, snubler hun inn i et tilsynelatende kaos av myndighetsmisbruk, konspirasjoner og personlige tragedier. Og et iskaldt, infamt hevntokt det ser ut til å være umulig å stanse. «Holt fortsetter med å sette søkelys på viktige samfunnstemaer. Det gjør henne til Norges mest interessante krimforfatter.»
Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa «Når det kommer til krimbøker med mot og mening, finnes det få som når opp til Anne Holt her til lands ... Her er hun nok en gang slående aktuell.»
Elin Brend Bjørhei, VG

Til toppen

Andre utgaver

Mandela-effekten
Bokmål Innbundet 2020
Mandela-effekten
Bokmål Ebok 2020
Mandela-effekten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Anne Holt:

Bøker i serien