Lysningen (Innbundet)

Serie: Tracy Crosswhite 3

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 355
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: In the clearing
Oversatt av: Hansen, Morten
Serie: Tracy Crosswhite
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788293311300
Omtale Lysningen
«Nok en fantastisk historie med drapsetterforsker Tracy Crosswhite ... Crosswhite er en sympatisk, godt utviklet karakter, og hennes neste eventyr kan ikke komme fort nok.» Library Journal

Drapsetterforsker Tracy Crosswhite har et talent og en svakhet for å nøste opp i uløste kriminalsaker. Etter at hun selv i ung alder opplevde at søsteren ble myrdet, har Tracy gått hardt inn for å sørge for at andre pårørende får løst sakene sine.

I «Lysningen» prøver Tracy og en gammel klassevenninne å løse en urfolkjentes 40 år gamle, mistenkelige selvmord. De må grave dypt i historien til en liten landsby, og der finner de mørke, ubehagelige hemmeligheter som ikke alle er interessert i at skal bli allment kjent. Kan Tracy holde løftet sitt til den døde jentas familie? Eller blir hun det neste offeret?

Robert Dugoni (født i 1961 i Idaho, USA) er en kritikerrost, prisvinnende og bestselgende krimforfatter som er utgitt i mer enn 30 land, og har solgt over fem millioner bøker. I mer enn tre år har han med Tracy Crosswhite-serien ligget på Amazons topp ti-liste i krimsjangeren. I tillegg til politikrimserien om Tracy Crosswhite, har han også skrevet advokat-thriller-serien om David Sloane, samt en rekke frittstående bøker. Også kritikerrost for spionthrilleren The Eighth Sister (2019) og romanen Sam Hell (2018).

Til toppen

Andre utgaver

Lysningen
Bokmål Ebok 2020
Lysningen
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Robert Dugoni:

Bøker i serien