Lokkedue (Innbundet)

Forfatter:

Stian Omland (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Under the harrow
Oversatt av: Omland, Stian
ISBN/EAN: 9788202553289
Kategori: Psykologisk krim
Omtale Lokkedue

En av årets ti beste

Da Nora for å besøke søsteren i en liten landsby nær Oxford venter hun å bli møtt på stasjonen. Men der er det ingen, og synet som møter henne når hun kommer frem er grusomt. Hunden er hengt i trappeløpet, og Rachel selv er blitt offer for et brutalt mord. Lokkedue er en mørk psykologisk thriller der det sterke båndet mellom to søstre er katalysatoren som lar smertefulle hendelser fra fortiden komme til overflaten. Vinner av Edgar Award for beste debut i 2017.

Sjokket og sorgen gjør det umulig for Nora å vende tilbake til et normalt liv. Hun har ingen tillit til politiet, etter å ha vært utsatt for et overfall uten å bli trodd, og bestemmer seg for selv å finne søsterens drapsmann. Hjemsøkt av mordet og hemmelighetskremmeriet rundt det er hun både fortvilet og i fare. Og ettersom hun finner ut stadig mer om den søsteren hun trodde hun kjente settes hele hennes egen identitet i spill

Lokkedue er en mørk psykologisk thriller der det sterke båndet mellom to søstre er katalysatoren som lar smertefulle og mektige hendelser fra fortiden komme til overflaten. Det er også er usedvanlig god debut.

Til toppen

Andre utgaver

Lokkedue
Bokmål Ebok 2018
Lokkedue
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Lokkedue
Bokmål Heftet 2018