Livet i et skilpaddeskall (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 108
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202201470
Omtale Livet i et skilpaddeskall

En original, bisarr og uventet billedbruk lar oss møte mennesker ingen har fortalt om før i en ny, ofte foruroligende og grotesk kontekst, og forsøker slik å sette fokus på aktuelle temaer og skremmende fremtidsvisjoner.

Enten det som her handler om en spiseforstyrret kvinne som blir spist opp av innvendige ormer, en mann som holder aborterte fostre i live i et drivhus, foreldre som kapper armen av sitt ene barn fordi nordmenn i gjennomsnitt har 1,3 barn hver, korrupt salg av menneskelige organer eller sauer som tar hevn over sin sodomistiske bonde ved å spise ham, forsøker Ingeborg Arvola å sette fokus på dagsaktuelle temaer og skremmende fremtidsvisjoner.

Med snert, råskap og humor følger Ingeborg Arvola i eventyrenes fotspor. Med en original, bisarr og uventet billedbruk lar Arvola oss møte frosken, prinsessen og de tre brødrene i en ny, ofte foruroligende og grotesk kontekst.

LIVET I ET SKILPADDESKALL er en rå og fantasirik novellesamling preget av Ingeborg Arvolas poetiske stemme og særegne stilistikk.

Til toppen

Flere bøker av Ingeborg Arvola: